събота, 3 юни 2017 г.

[Рецепти ] Пиле с маслини и каперси

Необходими продукти
4 пилешки бутчета
200 г маслини
4-5 скулидки чесън
пресен риган
100 мл бяло вино
50 г каперси
зехтин
сол
черен пипер
2 дафинови листа


Начин на приготвянe
Сложете пилешките бутчета в купа и добавете всички съставки, без виното. Разбъркайте добре и оставете да се маринова за няколко часа. Най-добре за една нощ. Загрейте фурната на 180С. Изсипете бутчетата в намазнена тава заедно с маринатата и добавете бялото вино. Печете около 50-60 минути до златисто. Поднесете с гарнитура по желание.




--
Публикувано от Blogger за Рецепти на 6/03/2017 10:39:00 пр.об.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Китаристът на JAG PANZER се присъединява към GRAHAM BONNET BAND

Китаристът на JAG PANZER се присъединява към GRAHAM BONNET BAND By    GRAHAM BONNET BAND обявиха присъединяването към състава на групата...