Monday, 10 April 2017

POSTS POSTED ONAPRIL 10, 2017EDIT "GPLAYBG Е БЪЛГАРСКИЯТ ОТБОР, ОТИВАЩ НА ФИНАЛИТЕ НА ESL SЕC, КОИТО ЩЕ СЕ ПРОВЕДАТ ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ" GplayBG е българският отбор, отиващ на финалите на ESL SЕC, които ще се проведат за първи път в България


GplayBG е българският отбор, който вчера спечели Wildcard и се изстреля на финалите на ESL Southeast Europe Championship! Финалите на петия сезон на мега турнира ще се проведат за първи път в България по време на ON! Fest на 24 и 25-ти юни в Интер Експо Център, като част от най-мащабната досега ON! Gaming зона. Отборът победител стана известен след ожесточена битка по време на финала на League of Legends Champions Bulgaria вчера, 9-ти април, в кино Арена Запад.

Престижният турнир ESL Southeast Europe Championship, част от лигата на ESL ще доведе у нас най-добрите отбори на Балканите по LoL и CS:GO, които ще се борят за награден фонд от 10 000 евро.Всичко за гейминга на едно място! – водени от тази мотивация организаторите на фестивала за градска култура ON! Fest създават най-голямата зона на фестивала – ON! Gaming. По-богата и представителна от всяко подобно събитие в България до момента, тя ще се разпростре на над 4500 кв.м. и ще събере в себе си всяко късче, което оформя съвременния гейминг:

Международни турнири по водещите игри, зона за най-новите настолни игри, професионална конференция GDS и Games Made in Bulgaria зона – над 40 студиа от България ще имат възможността да се представят пред професионална и любителска аудитория с потенциал за бъдещи клиенти, кадри и инвеститори.

Повече информация ще получите скоро!

Не забравяйте новият ни сайт http://kboytube.com


Реклама

pic.bg